Vive la Belgique met SipWell!

 

Oh dierbaar België, oh heilig land der wateren… of hoe ging de tekst ook al weer? Alleszins, zo zingen we het bij SipWell. Als 100% Belgisch bedrijf zijn we dan ook trots op ons land, de vlag en onze bodem. Vandaag leggen we met plezier uit wat dat betekent voor SipWell.

Onze Belgische geschiedenis

SipWell werd opgericht in 1993, maar we heetten toen nog niet SipWell. Er werd gekozen voor de naam Sip-Spring, al besloten we drie jaar later deze te veranderen in de gekende SipWell, samen met de opening van onze vestiging in Puurs. We waren toen met 10 werknemers, een groot contrast tegenover de 150 werknemers van vandaag.

Onze Belgische bodem

In onze beginjaren, besloten we ons water af te nemen van een producent. Al snel zagen we in dat als we kwaliteit willen garanderen, we zelf ons water moesten bottelen. En ondertussen werken we in Londerzeel elke dag 42m boven onze waterbronnen aan kwaliteitsvol water. We bottelen jaarlijks 25 miljoen liter Belgisch water en met zowel interne als externe kwaliteitscontroles, proef je ons harde werk.

Onze Belgische markt

SipWell is enkel te vinden in België, een puur Belgisch bedrijf dat zich ook enkel op de Belgische markt wil focussen om de beste kwaliteit te garanderen. En zo zijn we ondertussen leider geworden op de waterkoelermarkt. We hebben 40.000 waterkoelers staan bij zowel grote bedrijven als kleine gezinnen. Op die manier drinkt 1/15 Belgen dagelijks SipWell-water en da’s niet niks!

Vier je vandaag de nationale feestdag? Tap jezelf een fris glaasje water en zing uit volle borst de Brabançonne mee tot in de vroege uurtjes! Schol!